本身自己好鍾意研究同埋整sourdough,睇到報紙話呢間Sourdough係用左30年以上既sourdough starter去整,所有嘅bakery佢都係用左sourdough starter。心裡十分之期待過來試試。門面係用左一隻好靚嘅牛油果綠色,好多semi-open area可以好chill咁樣坐喺度食下野飲下咖啡傾下計。除咗堂食都多人買走。佢個bakery款式都幾多,今日同朋友一齊食左佢sourdough egg tart, scone同埋canele。三樣都幾好食,不過唔喺幾食得出sourdough味。不過最有驚喜係可麗露,本身不太好,但呢𠍿canele整到外脆內軟,甜到啱啱好,做飯後甜品一流。我同朋友坐左喺度傾計一個鐘都幾chill。