2019-10-03
同某君難得山長水遠由大潭水塘行到嚟赤柱,當然唔會齋食個泗益咖央西多士就走啦😛 我地食完泗益,行逛一陣赤柱,大約5點,我地就去Classified happy hour😎✨ 牛肉漢堡配薯條 $88>擺碟靚仔吸引>包皮微暖,幾香包味>配菜新鮮爽脆,不過洋蔥食完會口臭>牛肉漢堡有牛味,不過略硬,個人覺得幾有口感>整體配合醬汁好惹味,好食>薯條新鮮好味==================推介指數 🌕🌕🌕🌕🌑黑松露油芝士薯條 $48>即叫即整,炸得金黃熱辣辣,芝士碎蓋面,好靚仔>waiter一攞到嚟,我同某君不約而同咁話好香>味道一流,黑松露味好濃,根本唔使點茄汁>口感好好,脆,不乾不硬不梅不油,好好味==================推介指數 🌕🌕🌕🌕🌗同步嘅partner、高質嘅食物配合咁chill嘅環境,令人仿如去咗一趟旅行,暫別近期的負面情緒,重新注滿能量繼續向前同行。🥰要留意🚨,個happy hour menu係要自己問waiter攞先有㗎,真係好抵呀😍,野飲$30-$38,pizza$50,漢堡$88,
牛肉漢堡配薯條 $88
>擺碟靚仔吸引
>包皮微暖,幾香包味
>配菜新鮮爽脆,不過洋蔥食完會口臭
>牛肉漢堡有牛味,不過略硬,個人覺得幾有口感
>整體配合醬汁好惹味,好食
>薯條新鮮好味
==================
推介指數 🌕🌕🌕🌕🌑
黑松露油芝士薯條 $48
>即叫即整,炸得金黃熱辣辣,芝士碎蓋面,好靚仔
>waiter一攞到嚟,我同某君不約而同咁話好香
>味道一流,黑松露味好濃,根本唔使點茄汁
>口感好好,脆,不乾不硬不梅不油,好好味
==================
推介指數 🌕🌕🌕🌕🌗
要留意🚨,個happy hour menu係要自己問waiter攞先有㗎,真係好抵呀😍,野飲$30-$38,pizza$50,漢堡$88,如果時間啱,記得問waiter攞嚟睇下有無野啱食呀👅