2021-02-20
Healthy Superfood Bowl🌿 Pickabowl💚💚💚..有時候。。想食得健康D❓一Bowl Pickabowl❤️ 真係輕食之選,而且配搭多元化!今日唔小心黎到荃灣,見到新分店開了當然想黎順便一試,好多顏色🌈 感覺清新健康又有營,而且有齊多國風味😍。配搭又flexible,takeaway 都好方便。 .✨Thai Dragon $82泰式青檸大蝦、蛋黃組合、黃薑椰菜花✨Classic Couple $82和風組合、經典雙拼 (三文魚、吞拿魚)、沾烏冬✨Atlantic On Fire $76白飯+糙米飯、煙燻辣味三文魚、紅菜頭組合.3種口味都各具特色:泰式口味既大蝦🦐,酸甜醒胃,配上黃薑椰菜花粒粒,比白飯來得健康冇負擔 超fresh;和風口味既經典🐟 (Salmon & tuna),配Udon🍜 夠晒match;大西洋既Salmon 多一份煙燻味,夠晒好惹味,當然要配外國大熱紅菜頭❤️。.食完3 Bowl 真係覺得好健康呀🥳🥳🥳。..×××××ש荃灣楊屋道18號荃新天地2期地下G06號舖..
✨Thai Dragon $82
泰式青檸大蝦、蛋黃組合、黃薑椰菜花
✨Classic Couple $82
和風組合、經典雙拼 (三文魚、吞拿魚)、沾烏冬
✨Atlantic On Fire $76
白飯+糙米飯、煙燻辣味三文魚、紅菜頭組合
3種口味都各具特色:
食完3 Bowl 真係覺得好健康呀🥳🥳🥳。
×××[Pickabowl]×××