2008-11-10 11 浏览
由於好近工作地點,所以時不時都會黎呢間「菓一道」 貪佢d野食夠健康 真係每一款都標明有幾多卡路里,岩哂d要keep fit既人士~ 此外,佢地仲有素食供應,食齋既都唔怕無野食 每款餸,佢地都已set好配﹕白飯 / 糙米飯 / 意大利粉 / 天使麵,但若你想作出特別改動,你出聲就得架喇,佢地一定會滿足你既要求架 好似我咁,我成日將set既飯,改做意大利粉,ok架!!! 我仲煩到要多意粉 & 多汁,佢地都照辦兼無囉唆,服務分一定要加啦~ 同隔離既「東xx」比較,真係差得遠~~~~ 隔離加意粉要多俾 $ 8,$8唔係問題,最火既係錢加左,但意粉呢?? 多左兩湯匙呀?? 感覺上被騙.....係呢度試食過﹕蘑菇餐肉配天使麵﹕$ 2x,多、多、多天使麵,又多汁,真係合我河車~ 天使麵唔會太硬or腍,okok 兩片厚厚的蘑菇餐肉,咬落去有口感,仲有好香既蘑菇味,正呀!!雞扒配意大利粉﹕比上一款貴少少,意粉既質素與上款相若,不冗~ 雞扒都幾大塊,又唔係「薄切切」,無雪味,又唔亁,唔錯 白汁素菜天使麵﹕$ 2x,好多素菜絲,雖然無肉,但口感都唔會差左以上的套餐配飲品、湯或糖水 d糖水好正架,味道天然
由於好近工作地點,所以時不時都會黎呢間「菓一道」
貪佢d野食夠健康
真係每一款都標明有幾多卡路里
,岩哂d要keep fit既人士~
此外,佢地仲有素食供應,食齋既都唔怕無野食
,佢地一定會滿足你既要求架
好似我咁,我成日將set既飯,改做意大利粉,ok架!!!

天使麵唔會太硬or腍,okok

以上的套餐配飲品、湯或糖水
d糖水好正架,味道天然,唔係一味死甜,Gd~