2020-03-01
雪糕顏色鮮豔真係好靚丫😍佢地啲雪糕全部都係來自果肉嘅天然顏色,其中人氣嘅紅肉火龍果雪糕係用咗80%菲律賓火龍果提煉而成。而且雪糕成份冇雞蛋及牛奶,健康又唔會肥!佢地定期會轉唔同口味嘅雪糕。今日就分別有紅肉火龍果,菠蘿+薑 ,榴槤,開心果,四款口味。如果要mix嘅話,就只可以紅肉火龍果x 菠蘿+薑或榴槤x開心果。雪糕筒有綠色綠茶味及黑色原味可以揀。買滿$80仲送兩支mini cone。好Yeah!可以試埋另外個兩隻味🥰▪️紅肉火龍果x 菠蘿+薑,綠茶脆筒 $48火龍果食落非常清甜,仲有一粒粒果籽。菠蘿+薑味道就好怪,菠蘿味配火龍果係ok ge,但加左薑就...我諗唔係個個啱食。兩種味道夾埋酸酸地,我唔係好鍾意。▪️榴槤味mini cone好好味!好重榴槤香味!味道超濃郁!鐘意食榴槤嘅朋友一定超鐘意!口感似食緊凍嘅真榴槤,下次都會食呢個!▪️開心果 mini cone唔會太甜仲真係有開心果嘅香味!好特別!如果唔想食咁甜,但係又想食雪糕食呢個味就啱晒!
雪糕筒有綠色綠茶味及黑色原味可以揀。
▪️紅肉火龍果x 菠蘿+薑,綠茶脆筒 $48
▪️榴槤味mini cone