餐厅: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
资讯:

1K
天氣開始轉涼,係時候要食返啲補品滋潤下🥰🥰我就推介呢間即食燉品專門店🥣 — 啖啖燕窩 俾大家~~小店主打多款無添加健康燕窩同燉品,男女老幼都啱食架🤘🏻🤘🏻🥣椰皇竹笙烏雞燉花膠湯(250ml)✨湯底清甜,而且十分足料!!裡面有大大舊花膠,煲得好軟腍😋😋
椰皇清熱安神,烏雞養血潤肺!而家天氣飲就最啱👍🏻👍🏻🥥招牌椰汁燉雪燕 $58✨椰汁味道香濃,雪燕份量都好多~~整體唔會好甜,凍食熱食都咁好味❤️❤️飲完可以減肥排脂,為皮膚保水補濕🧏🏻‍♀️🧏🏻‍♀️🧄蒜香花膠 $108✨花膠口感軟熟,啖啖骨膠原精華!!
配上味道濃郁既蒜香醬汁,好送飯呢😋😋
同埋只要放入沸水加熱10分鐘就食得,好方便👍🏻👍🏻🌼蜂蜜菊花杞子桃膠飲 $48✨用樽仔裝住,可以隨時隨地都飲得😏😏蜂蜜同菊花味道清甜,桃膠口感Q彈~~仲有保水補濕、養肝明目等功效!好正❤️❤️🍮Dainties手功果醬鮮奶凍 $28✨果醬有多款口味,我就揀左芒果🥭🥭芒果果醬內含75%果肉,果香濃郁!!牛乳奶凍香滑creamy,兩者一齊食又幾夾😋😋-🥚北海道3.6牛奶燉蛋白 $18✨每次黎都必買既甜品~~燉蛋白口感滑溜,好重蛋香!而且選用北海道3.6牛奶,味道香
天氣開始轉涼,係時候要食返啲補品滋潤下🥰🥰
我就推介呢間即食燉品專門店🥣 — 啖啖燕窩 俾大家~~
小店主打多款無添加健康燕窩同燉品,男女老幼都啱食架🤘🏻🤘🏻

🥣椰皇竹笙烏雞燉花膠湯(250ml)✨
湯底清甜,而且十分足料!!
裡面有大大舊花膠,煲得好軟腍😋😋
椰皇清熱安神,烏雞養血潤肺!而家天氣飲就最啱👍🏻👍🏻

🥥招牌椰汁燉雪燕 $58✨
椰汁味道香濃,雪燕份量都好多~~
整體唔會好甜,凍食熱食都咁好味❤️❤️
飲完可以減肥排脂,為皮膚保水補濕🧏🏻‍♀️🧏🏻‍♀️

🧄蒜香花膠 $108✨
花膠口感軟熟,啖啖骨膠原精華!!
配上味道濃郁既蒜香醬汁,好送飯呢😋😋
同埋只要放入沸水加熱10分鐘就食得,好方便👍🏻👍🏻

🌼蜂蜜菊花杞子桃膠飲 $48✨
用樽仔裝住,可以隨時隨地都飲得😏😏
蜂蜜同菊花味道清甜,桃膠口感Q彈~~
仲有保水補濕、養肝明目等功效!好正❤️❤️

🍮Dainties手功果醬鮮奶凍 $28✨
果醬有多款口味,我就揀左芒果🥭🥭
芒果果醬內含75%果肉,果香濃郁!!
牛乳奶凍香滑creamy,兩者一齊食又幾夾😋😋
🥚北海道3.6牛奶燉蛋白 $18✨
每次黎都必買既甜品~~
燉蛋白口感滑溜,好重蛋香!而且選用北海道3.6牛奶,味道香濃🤤🤤
外卖自取