2019-03-29 136 浏览
之前听闻呢间餐厅嘅健康餐单同有爬虫类动物可以观看,觉得好得意揾一揾原来喺中环!即刻约埋朋友收工去试餐牌上嘅选择基本上都好健康清新而且价钱唔贵,可以放开肚皮叫食物热朱古力真材实料,好浓重嘅朱古力味本地农场青菜沙律好新鲜,蕃茄仔大粒又结实,蔬菜鲜甜劲fresh😍鸳鸯薯条,估唔到咁普通嘅小食都咁好食食材靓真系好重要on side有辣肉酱同酸忌廉点,惹味牙买加辣鸡翼落单时已同店员确认过辣度系一般人可接受果然唔会好辣鸡翼开边方便食用,而且有好多菜,不失健康🤪彩虹森林沙律色彩缤纷好食,有纤维亦有蛋白质鸡蛋好新鲜又大只,好味nachos 牛油果蓉份量充足,粟米片轻轻烧过,有诚意第二层匿埋左喺辣味肉酱同鹰嘴豆,感觉好正宗超级惊喜,无谂过呢个包咁好食法包外脆内软,面粉味好香磨菇新鲜大片好好食,加埋滑溜嘅芝士我一个人食左半个又唔贵,同有好多菜伴碟,真系食过返寻味呢个肯亚咖哩和牛都几辣,但牛肉真系好靓,煮得好腍但仲系好嫩萝卜同薯仔都好入味,16谷米都好食,唔会有阵日头味店内嘅动物,好得意店员仲会亲切介绍动物们,普及关于佢地嘅一啲小知识整体黎讲好满意,价格经济,环境都几安静同坐得舒服食物质素高,店员服务周到有
揾一揾原来喺中环!即刻约埋朋友收工去试

餐牌上嘅选择基本上都好健康清新
而且价钱唔贵,可以放开肚皮叫食物

热朱古力

热朱古力真材实料,好浓重嘅朱古力味

本地农场青菜沙律  Local  Farm  Mixed  Green  Salad

本地农场青菜沙律
好新鲜,蕃茄仔大粒又结实,蔬菜鲜甜
劲fresh😍

炸马铃薯甜薯薯条  Yin  Yang  Fries

鸳鸯薯条,估唔到咁普通嘅小食都咁好食
食材靓真系好重要
on side有辣肉酱同酸忌廉点,惹味

牙买加辣鸡翼  Jamaican  Jerk  Chicken  Wings  (跟餐)

牙买加辣鸡翼
落单时已同店员确认过辣度系一般人可接受
果然唔会好辣
鸡翼开边方便食用,而且有好多菜,不失健康🤪

彩虹森林沙律  Redwood  Forest  Chopped  Salad

彩虹森林沙律
色彩缤纷好食,有纤维亦有蛋白质
鸡蛋好新鲜又大只,好味

墨西哥粟米片  Chihuahua  Nachos  (跟餐)

nachos
牛油果蓉份量充足,粟米片轻轻烧过,有诚意
第二层匿埋左喺辣味肉酱同鹰嘴豆,感觉好正宗

黑森林磨菇鲜芝士三文治  Black  Forest  Mushroom  &  Ricotta  Cheese  Sandwich

超级惊喜,无谂过呢个包咁好食
法包外脆内软,面粉味好香
磨菇新鲜大片好好食,加埋滑溜嘅芝士
我一个人食左半个

又唔贵,同有好多菜伴碟,真系食过返寻味

肯亚咖哩和牛16谷饭  Kenyan  Wagyu  Beef  Curry  with  16-Grain  Beans  &  Rice  (跟餐)

呢个肯亚咖哩和牛都几辣,
但牛肉真系好靓,煮得好腍但仲系好嫩
萝卜同薯仔都好入味,16谷米都好食,唔会有阵日头味

店内嘅动物,好得意

店员仲会亲切介绍动物们,普及关于佢地嘅一啲小知识

整体黎讲好满意,价格经济,环境都几安静同坐得舒服
食物质素高,店员服务周到有礼貌
好期待下次再黎食个包,真系好好食

2019-03-20
热朱古力