2022-01-04
好耐之前食過呢間舖頭既純素雪糕一直念念不忘,今次收工經過又忍唔住同朋友一齊叫咗成枱野食🤩🔸Noodle Set (Noodle + Drink)($88)叫咗個和風沙律百頁豆腐淮山拌麵同雜莓沙冰,拌麵好爽,加埋酸醋食好開胃,而且因為係凍食,所以就算一啖麵一啖雪糕都唔會有違和感🙈🔹Two Mini Cones + Drink ($68)Mini Cones係跟返是日雪糕口味而定,小編黎嗰日係紅肉火龍果同藍莓乳酪,火龍果味好清甜,藍味乳酪好幼滑,純素雪糕做得比有蛋奶成份的雪糕更好味😋🔸飲品跟餐飲品我地叫咗雜莓沙冰同香蕉草莓沙冰,沙冰打得好幼滑,而且味道好濃郁,尤其是係雜莓沙冰,一啲都冇偷工減料👍🏻🔹火龍果雪糕杯 ($38)另外呢度仲有雪糕杯買,如果鐘意食既仲可以買多啲返屋企慢慢嘆😍 我地買咗個火龍果味黎試,本身諗緊雪糕杯會唔會無即整既咁好食,但食完發現係自己多慮咗,雪糕杯同即整既一樣咁鮮甜同幼滑,上面仲寫住only 90 calories,食多幾杯都無罪惡感🥰🥰🥰總括黎講,呢間係小編目前黎講最鐘意既雪糕店,一黎健康,二黎就算味道佢都比出面好多雪糕店既味道濃郁,真係好推介大家去一試😋
🔹Two Mini Cones + Drink ($68)
🔸飲品
🔹火龍果雪糕杯 ($38)