2023-01-20
就嚟新年啦,趁大魚大肉之前要食得健康少少先🥗好多中環返工既朋友都會推介食LITE 既沙律,今日就嚟試下啦🥳LITE 行簡約既工業風,座位唔多,比較多中環友會買外賣拎返公司食🍴今日試左新春Special - LO HEI 🧧撈起撈喜❤️材料超豐富,有青瓜絲、紅蘿蔔、洋蔥、雞肉、涼皮,個底係滿滿既生菜🥬最抵讚既係呢個花生醬🥜係有機的,食落天然好多,唔會好甜,無粗粒,適合鍾意綿滑啲口感既朋友😋另外仲點左款奇亞籽布甸,雖然話係布甸,但我會叫返佢沙律,因為都係好健康,極多膳食纖維😂💚 一碗滿滿的奇亞籽,再加多款生果,食完係飽到可以唔食Lunch 😆再叫左杯Crème Brûlée Latte☕️唔會太甜,飲落個味有少少似蜜糖嗰種淡淡既香 幾正😋呢到仲有自家咖啡豆賣,鍾意飲咖啡既朋友可以試下買一包自己沖都得👍🏽
就嚟新年啦,趁大魚大肉之前要食得健康少少先🥗
Lo Hei Salad
Chia Seed Pudding
Crème Brûlée Latte
再叫左杯Crème Brûlée Latte☕️
唔會太甜,飲落個味有少少似蜜糖嗰種淡淡既香 幾正😋