2023-02-23
喺荃灣做完嘢,周圍行吓覓食見依間小店主張冇味精,冇雞粉,原味道,感覺好似好健康,食物都幾得意,有自家製飯團,同埋一啲養生飲品,咁一於試試啦😌😌食物種類都算幾多,除咗飯團之外,仲有冷麵,炒麵,炒飯,手抓餅等等,價錢唔算貴山楂蘋果水大大支,飲唔晒仲可以拎走慢慢飲,夠晒方便😌😌味道清新,冇多餘嘅糖,唔會太甜👍🏼👍🏼鰻魚玉子青瓜炒飯鰻魚炒飯就食得多,但佢哋嘅選用嘅配料,都幾特別,係玉子🥚🥚同青瓜,令到炒飯,口感非常豐富,有時食到爽脆嘅青瓜,有時又食到軟綿綿嘅玉子,都幾得意🥰🥰成個炒飯嘅調味都做得唔錯,唔會太鹹,再加埋少少生菜,成件事感覺真係好健康👍🏼👍🏼小店每一日都有靚湯供應,今日就有節瓜雞湯,如果鍾意食健康住家飯,又想有少少新意,絕對值得黎試試✨✨
喺荃灣做完嘢,周圍行吓覓食
山楂蘋果水
鰻魚玉子青瓜炒飯