餐厅: 輕時光
资讯:

2021-01-21 674 浏览
平时口痕想饮台式饮品🧋自从发现呢间饮品店就唔洗再买珍珠奶茶🤣 门口方面好多新鲜水果🍉加上用乳酪做成既饮品🍼非常天然健康💪🏻 加上小店既布置好精致好IGable📷 野饮带天然既Pastel色系🌈 女生们一定要Take Your Time试一试 ⌚️⭐️ 蓝莓优格果昔 🫐乳酪感觉好浓👍🏻好Fresh 唔会太Creamy🥛 蓝莓食到籽 十分真材实料 🌱蓝莓唔加糖口味偏酸🤣⭐️ 芒果热情果优格果昔 🥭同样系足料既乳酪 芒果同热情果一酸一甜🧡好有夏天感觉☀️⭐️ 苹果优格盖茶 🍎苹果既清甜同茶底既幽香十分配合😜果肉加上优格有多重口感😝⭐️ 桂花乌龙 🌼桂花香淡淡既回甘🤗加上低调既茶香🍵适合中和返乳酪既甜度💛
蓝莓优格果昔

⭐️ 蓝莓优格果昔 🫐