2023-05-11 121 浏览
😥😥😥又系時候對自己好啲,去食好西!呢間餐廳最近真系好紅,所以我地都黎試試佢。今日LUNCH既menu:@@@@@@@刺身七品$358=拖羅,劍魚腩,甜蝦,赤背,日本海膽,帶子,池魚。@@@@@壽司八貫 $288=拖羅,劍魚腩,赤身,深海池魚,章紅魚,池魚,帶子,鰆子鯛我地最印象深刻就係,🍁劍魚腩刺身,厚切而且肉質結實有彈性,食落有口感而且好香的魚鮮味。拖羅肥美甘香,入口即溶;沒有抗拒的理由。日本海膽新鮮美味,沒咩雪味,咬落好滑,充斥無限鮮味並且沒有太腥的味道。其他刺身都好正!每次上菜都配有沙律,蒸蛋,麵豉湯,白飯,甜品或咖啡。好有神秘感同驚喜, 而且環境簡潔,價錢合理,食物質素都幾高,下次會再來!。
今日LUNCH既menu: