2018-09-16 405 浏览
要係假期搵到間食物好味、人唔多、價錢又合理既餐廳hea下都唔容易。The Americano就有齊晒以上特質!可能佢係工廈區,假期冇乜人去,得幾台客,入到去感覺好闊落,仲有得坐係窗邊卡位,對住D2 Place,未睇食乜都已經俾個環境吸引左黎之前睇食評話Burger係招牌菜,我同朋友各自揀左個burger牛油果烤雞漢堡🥑($108)鵝肝牛肉漢堡($168)兩個burger都好足料,牛油果切開一片片,望落有半個咁多,熟度岩岩好,烤雞都有三大舊!個雞好滑另外果個有一塊鵝肝,加埋塊厚厚既牛好好好香!煎得剛好雖然個burger超大個,以為會好膩,因為之前食過既都油淋淋,但呢間絕對唔會,食完好滿足而且每個漢堡都會配半條酸青瓜,一兜薯條🍟,非常豐富。茄汁可以要幾多擠幾多,太開心了見到Milkshake個圖好靚又叫左個Berry Lover 冇乜特別。如果餐廳有酒的話應該會更好,始終覺得burger係要配啤酒🍻呢到好就好在由朝坐到黑都唔會被餐廳趕你走,坐又坐得舒服最後,餐廳服務非常一般...加1%服務費俾得有點不順氣...冇服務可言

牛油果烤雞漢堡🥑($108)
鵝肝牛肉漢堡($168)
另外果個有一塊鵝肝,加埋塊厚厚既牛好好好香!煎得剛好

見到Milkshake個圖好靚又叫左個
Berry Lover
冇乜特別。

呢到好就好在由朝坐到黑都唔會被餐廳趕你走,坐又坐得舒服

Berry  Lover
牛油果烤雞漢堡