2023-05-09 33 浏览
趁住假日,黎屯門碼頭Chill下,睇下海望下雲!為左配合一下氣氛,揀左呢間好chill既Cafe食晚餐,呢間Cafe可以邊嘆邊望海架!🏖️燒迷迭香羊西冷伴薯菜配紅酒汁👍🏻羊西冷比較特別,慢煮令肉淋身但唔會有霉爛既口感,啖啖肉唔會有筋,配既紅酒汁甜甜地,味道豐厚。伴既薯蓉係自家制唔係開粉,明顯有薯仔本身既味道,配菜有我最鍾意蘆筍,用心製作!蕃茄水牛芝士薄餅🍕薄餅算大尺寸,兩個人食非常飽,餅底好脆,芝士拉絲。Ice Mint Chocolate Latte(大)& Iced Americano (中)☕呢間出名咖啡,咁一定要試下!大杯好抵 加$15蚊勁大杯,兩個飲都得!我鍾意佢有薄荷朱古力味,但唔會蓋左本身既咖啡味,平衡唔錯!唔好甜既,飲杯Americano 都好享受!美國啤酒味脆漿薯條&自家醬汁板燒墨魚咀串 🍟薯條即炸,佢外層都左脆漿,爆脆double up!小朋友至愛!墨魚咀大大粒,有口感但唔會硬!醬汁有日式feel!底既係沙律菜,可以食埋。下次會再踩單車入黎, 望住個海嘆杯咖啡,chill一chill!😋

燒迷迭香羊西冷伴薯菜配紅酒汁👍🏻

蕃茄水牛芝士薄餅🍕
薄餅算大尺寸,兩個人食非常飽,餅底好脆,芝士拉絲。

美國啤酒味脆漿薯條&自家醬汁板燒墨魚咀串 🍟