2022-09-29 56 浏览
放假同朋友去左踩單車,踩到科學園都太陽落山,之後就搵左間餐廳,見到呢間餐廳都好多人去,所以我哋都試吓,裏面一家大細,餐廳裏面有啲比細路仔玩嘅地方,適合一家大細依度食😌今次我哋叫咗個田園沙律🥗,白酒煮青口配蒜蓉包,法式燒春雞半隻,最後仲叫咗個tiramisu,仲叫左2杯cocktail 😉 white sangria & mojito 小編覺得整體嚟講食物嘅份量都大份,從適合一家人share來食,而且佢哋嘅田園沙律都係有機嘅蔬菜,好fresh ! 🥗至於白酒煮青口配蒜蓉包,青口都好足夠,青口大大粒💁🏻‍♀️,蒜蓉包好脆身蒜味重法式燒春雞肉,肉質燒得好嫩滑,皮都好脆身😉最後甜品味道都係正常,再加上white sangria & mojito 有d好似去左旅行咁嘅感覺😛

法式燒春雞肉,肉質燒得好嫩滑,皮都好脆身😉