2020-12-27 301 浏览
有朋友介紹過呢間既漢堡,之後前後已經總共食過三次,個人覺得係絕對值得encore嘅漢堡店😋😋雖然唔係咩連鎖嘅漢堡店,但係呢間舖頭入面嘅size都唔細,都坐到幾多枱客人,舖頭入面嘅電視會一路播住Mr Bean,真係令人懷念🤣🤣同埋呢間舖頭好細心,除左有餐具提供,仲有手套,方便晒我呢啲鍾意用手食漢堡嘅人👍今次試左Atomic Bomb同Cheese Digger,塊漢堡好大塊,而且係好多肉汁,完全唔會覺得乾,同埋雖然係漢堡扒,但係食落去相對一啲大型連鎖漢堡店無咁油膩,另外其中一個漢堡仲有一舊炸嘅大啡菇,由於係炸嘅關係,會相對比較油,但係完全冇一啲草青味,呢方面我係比較滿意☺️如果係食套餐嘅話一般係配普通薯條,佢嘅薯條都屬於粗身,點埋茄汁食嘅話味道唔錯,亦都可以揀甜薯條,我就兩樣都食過都覺得唔錯,只不過小食方面有一個芝士條就比較唔推介,因為入面嘅芝士其實冇乜味,而且外面嘅皮比較厚,會比較易食滯🙈