去到一個星期的中間 動力開始下滑 所以晚餐決定要獎勵一下自己🤪 約埋朋友一齊去滿足味蕾 餐廳每枱之間保持到空間感 適合三五知己聚埋傾計 💬 唔會有喧鬧嘅感覺燒物/ 小食:餐廳掛板有展出當日時令推介 我地都有點左兩款燒物 吉列珍寶廣島蠔 口感酥脆 蠔的肉質鮮甜肥美 大小都配得上珍寶的期望🤪塩燒白鱔白鱔的外皮烤得薄脆 鱔魚肉帶有淡淡的鹽味 明太子芝士玉子燒 蛋卷綿滑 配上明太子汁和蟹子輕彈的口感 相信係蛋控愛好者的好選擇炸芝士條外脆內軟 佐酒一流 份量適中卷物:海膽右口魚邊蝦卷 右口魚邊的魚脂感豐富 蝦卷爽口彈牙 配上海膽的鮮味 賣相吸引丼飯:究極丼 - 餐廳的Signature 滿滿嘅丼飯上面鋪滿咗不同嘅魚生刺身 已經令人流哂口水 🤤 特色係配有一個生磨紫菜的玉子漬 混入刺身飯之中更添綿滑的豐富口感 丼飯選用了赤醋飯 酸度柔和 米粒軟糯分明 而刺身亦包括帶子、三文魚、赤蝦、吞拿魚蓉、三文魚和海膽等等 入口鮮味十足 非常滿足飲品🍸:Orion生啤兩個月前參觀完沖繩的啤酒廠 好懷念佢地的生啤 入口相對清新輕淡 但又不失麥味的香氣 😌雜果賓治充滿莓果的果香味 適合女仔輕鬆品嘗 總括嚟講 餐廳

燒物/ 小食:

飲品🍸:

Orion生啤

雜果賓治
充滿莓果的果香味 適合女仔輕鬆品嘗

總括嚟講 餐廳用餐環境舒適 食物質素亦都值得推介 俾自己好好放鬆用餐🍴
2023-11-01