2010-01-26
經常都有留意網上對和牛既食評,因為一直都好想試試,但總系見到有人贊時亦有人彈,,,,以致呢餐就一拖再拖。。。。為咗紀念今次既終極之旅,最後都決定咗闊出去豪翻一次~ 經一輪研究之下,最終揀咗TST呢间分店。。。其實系網上見到D食評,對呢餐只系抱住一試既心態,并無好大既期望......Book咗9點既臺,準時入席,環境都算唔錯,,只系感覺店鋪面積有D細,服務就不過不失啦~ Order咗厚切鹽燒牛舌(因為網上好多人贊)、鹽燒一口牛、牛脊肉(原價189,特價119)、A4和牛、黑醋雞腿肉、最後仲有盛八森の凍。嗯~~ 味道超乎意外既好!!特別系牛脊肉同A4和牛,一入口D肉汁就"擠"曬出黎,味道非常之甘香持久,送白飯吃認真一流啊~~!!!最後值得一提既盛八既醬汁,我啉可以令到食物如此美味,距都功不可沒既~~!雖然比較油膩,但總既黎講,呢一餐好有驚喜!會有下次啊~
雖然比較油膩,但總既黎講,呢一餐好有驚喜!會有下次啊~