今日去咗一間手工漢堡包店,食咗好幾款菜式,其中最令我驚喜嘅係佢地嘅青檸沙冰。味道非常清新,好似真係將一粒青檸擺咗入口咁,酸酸甜甜,非常開胃。另外佢地嘅Oreo朱古力奶昔配搭漢堡包,味道亦非常出色,奶香味濃郁,令人回味無窮。不過最令我驚艷嘅係佢地嘅牛油果軟殼蟹堡,原隻軟殼蟹配上牛油果,再配上自家他他醬,味道非常特別,而且影相又靚,非常值得一試。最後再推介一下佢地嘅羅勒白酒帶子蟹肉意粉,蟹肉意粉配黑松露令蟹味更加突出,味道也是一絕。整體來說,這間手工漢堡包店的食物質素非常高,而且菜式非常豐富,不單止有漢堡包,還有其他特色菜式,非常值得一試。店內的裝潢和氛圍也非常舒適和溫馨,令人感到放鬆和愉快。另外,他們的服務態度也非常好,態度親切,能夠提供專業的建議和推薦。