2019-01-04
看過屯門fb page介紹後,已經去過幾次。今日想搵個好啲既地方食lunch,就自己黎左食。小店空間細,位置唔多,店內既牆仲有啲聖誕裝飾,另一邊係一啲得意風既畫。黑板會有啲是日Special,新一年轉左Menu。生日月黎食仲有優惠!今日自己食,所以叫左lunch set既黑松露雜菌蘆筍意粉加杯蜂蜜生薑茶。因為係即叫即做,所以要等下。蜂蜜生薑茶今日得薑味,冇咩蜂蜜味,有啲失望,之前飲過都ok的。意粉就一如以往既好味,菇都多,同埋冇記錯就係呢間小店令我覺得蘆筍都幾食!黑松露都唔係俾少少就算,幾足料。連埋加一$70,屯門碼頭區黎講唔算平,但自己覺得西餐,呢個質素可接受。唯一可惜係佢menu冇左allday breakfast,我以為冇,埋單時先喺黑板發現🙈🙈(其實最初係想去食allday breakfast!下次介紹返個allday,都好唔錯架!)
黑板會有啲是日Special,新一年轉左Menu。