星期六,因為約咗朋友一早行山,所以七點幾起身搵食,尼朝想慢慢飲杯咖啡食chill 啲,但上網一search 附近cafe 都冇咁早開。唯獨搵到Will’s coffee 08:00 就開,於是就去試一試😌 八點左右去到,新開小店,得四個坐位,唔係行打卡cafe 路線📷我哋叫咗兩杯咖啡,一個牛角包,一份Bagel 🥯 $34咖啡正正常常有埋拉花👌🏻 牛角包就一般可以唔使試,Bagel 有三款,我揀咗芝麻味嘅火腿炒蛋Bagel , 炒蛋得好滑,Bagel 有咬口但唔係咬唔開果隻!我哋一路食都有唔少街坊買返杯咖啡外賣,有啲街坊唔買都經過同老闆打聲招呼,可見老闆同街坊關係好好,尼間係值得支持嘅小店

$70 (早餐)