之前聽聞呢間放題好大間又多野食,幾經辛苦終於夾到時間同阿叔去試下一坐低我已經急不及待去視察環境,真係好大,有自助吧比你拎野飲、甜品、清酒之餘,仲有好多小食!超吸引呀雪糕雪條係哂呢到,雖然選擇唔係話十分多,不過我都食唔哂咁多款左上二榴連最好味飲品櫃,好多選擇,我用全景影相,你地睇下幾誇張,仲要啲飲品都好好飲,有好多我之前都未試過,超級正有得自己支軟雪糕,仲有toppings比你,正呀!個人喜歡雲呢哪味,我冇落配料都覺得好好食自助吧,多野揀到你唔知食咩好!痴線,真係好抵食呀!先黎食刺身,刺身不過不失,劍魚腩係我至愛壽司,都係劍魚腩仲有個牛肉壽司,都幾好食喎軍艦足料,幾好味呢個好開胃,酸酸甜甜,嗌左三轉黎食牛舌&花膠,牛舌燒得靚同入味,仲好彈牙,好味其實仲有食好多樣野,不過掛住食都懶得再影呢間放題真係食過番尋味!多選擇、味道好、上菜夠快、服務都好。以放題質素真係無可挑剔

左上二榴連最好味

自助吧,多野揀到你唔知食咩好!痴線,真係好抵食呀!

先黎食刺身刺身不過不失,劍魚腩係我至愛

壽司,都係劍魚腩

仲有個牛肉壽司,都幾好食喎

軍艦足料,幾好味

呢個好開胃,酸酸甜甜,嗌左三轉黎食

牛舌&花膠,牛舌燒得靚同入味,仲好彈牙,好味

其實仲有食好多樣野,不過掛住食都懶得再影