2021-12-19
餐廳環境不錯,坐得都舒服。餐廳會播放中國古代的音樂,都好有feel下。茶就同出面酒樓差不多,無咩特別。地方都乾淨清潔,而店員態度也不錯。系個度食左豬肚雞窩,安格斯牛爽腩,酥炸生蠔和臘味糯米飯,樣樣都真系幾正,唔係吹水。最重要食完無需要大量飲水,既系少味精,這個真係要俾個like佢。豬肚雞窩啲湯好入味,胡椒辣到啱啱好,配料都算多,啲雞好食,雖然價錢唔算平,但都好料足抵食。另一味餸系安格斯牛腩,牛腩好爽,好有牛的鮮味,啲湯好清甜,食過真係想再去食多次。酥炸生蠔都唔錯,初初叫以為啲蠔好細,但點知個size都ok,炸得脆卜卜,好好食,又系保證你食過會再想食多次。最後是糯米飯,佢雖然都好香口下,不過啲油好似重手左,唔系好啱我口味了。不過總體來說,如果最高分是5分的話,我起碼俾佢4.8分,值得來食,下次再食的話再推介其他餸俾大家。