2009-02-25 8 浏览
朋友介紹去食,見食評又幾好便叫朋友訂位去試下.餐湯麻麻地,叫海鮮湯其實得紅蘿蔔同茜芹加雞湯再有d香草係面咁. 雞翼外皮好脆,都幾好味! 黑松露菌Pizza,真係好香好好咪,要即時熱食一流!老細見我地第一次來仲介紹左3個食法,每個食法都有唔同感覺,真係要試下. 車仔意粉,個番茄醬係用鮮番茄做,味道唔錯!朋友之前食過漢堡包話味道一般,所以今次叫左中東牛肉包,但唔係好夠熱,都係一般...芒果奶凍賣相好靚,都好滑,幾好. 心太軟,好有朱古力味朋友教要把溫呢拿雪糕一齊放入口,味道好夾,好好味,食完好有滿足感! 服務幾好,唔知係唔係坐近水吧位,個老細一聽到個風位吹頭即刻教返細,又同我地講解食物同點解要咁設計,好NICE! 整體味道同賣相都幾好.好多時用有機棻伴碟,材料都幾新鮮! 舖頭細細又係咁唔顯眼既位置,居然有咁既水準,真係唔錯!! 一定會再去食!
朋友介紹去食,見食評又幾好便叫朋友訂位去試下.

雞翼外皮好脆,都幾好味!

車仔意粉,個番茄醬係用鮮番茄做,味道唔錯!

芒果奶凍賣相好靚,都好滑,幾好.