2021-10-05 75 浏览
講到要推介嘅小店,梗係唔少得呢一間係中環蘭桂坊嘅角落啦!😎呢間餐廳最大嘅賣點之一梗係呢度嘅裝修擺設啦!充滿花花世界嘅特色風格!而且呢度嘅乾花數量一啲都唔少,而且仲精心佈置左一個好靚嘅特色打卡位置!真係啱晒我🤣🤣影完幾張靚相之後就坐低食嘢啦!威靈頓三文魚配牛油忌廉汁$208~ 呢個威靈頓三文魚味道好香濃,而且三文魚非常Juice!再加上呢個威靈頓嘅酥皮好香脆!冇諗過原來威靈頓配合三文魚扒係會咁好食!而且呢個三文魚扒超級大塊,有兩件極度厚身嘅三文魚!可以話係性價比好高!再配合埋呢個牛油忌廉汁,食落去啖啖肉好過癮好滋味!西班牙有骨豬鞍$238~至於呢個西班牙嘅豬鞍亦都好出色,呢個豬好厚身,切落去啖啖肉,而且一啲都唔會好乾,入口依然有好Juice嘅味道!

威靈頓三文魚配牛油忌廉汁$208

西班牙有骨豬鞍$238