2025-03-13
廣華街呢度好多神秘嘅小店,連甜品店都係好多人嘅飯後之選,不過小編推介呢一間嘅Cafe無論係主食定係甜品都好高質✨泰式香辣椰子烤雞意粉終極推介嘅主菜,椰子同辣味平衡得唔錯,雞肉非常之嫩滑,整體食落去非常惹味又香口。✨手打牛肉及原隻大磨菇漢堡酒店嘅漢堡非常之有份量,手打牛肉都好厚身,咬落去帶點Juicy,牛肉味都幾濃香,加上黑椒嘅味道都好搶fo 但又好夾,而大蘑菇更加係畫龍點睛,咬落口感厚嫩。✨焙茶麻糬窩夫 一客分成數小份,焙茶味清幽不甜膩,加上麻糬夾心口感更豐富!餐廳更加有半份同埋全份可以俾你選擇!✨新鮮草莓千層酥配士多啤梨雪糕星期五嘅夜晚當然要食多份甜品獎勵一下自己,千層酥非常非常鬆脆,口感層次都好豐富。用上咗新鮮嘅水果亦帶點過果香,襯上士多啤梨雪糕,再淋上士多啤梨醬負擔感唔會太重。✨菠蘿桂花咖啡非常非常有驚喜,同時好適合一啲唔鍾意飲奶嘅朋友!桂花同菠蘿嘅味道好清新,搭配起咖啡上嚟有種冰爽嘅感覺。🤜🏻餐廳嘅環境同餐廳個名非常之搭配,暗黑嘅風格帶點神秘又不失型格。@
✨泰式香辣椰子烤雞意粉
✨手打牛肉及原隻大磨菇漢堡