2022-06-27
呢間見好多人好評 加左想去list 好耐 今日黎試真係好食👍👍😋😋✨金湯酸菜魚 (中辣)$188超多材料 🤩 除左酸菜同魚 仲有冬菇 秀珍菇 鴻喜菇 蘿蔔 薯粉🤤 魚都幾滑 有魚味 份量都幾多 但食到一兩舊有小骨🙈🙈 湯底好香 唔係好酸但好夠辣 對我黎講有啲辣 但好過癮😋 (平時食開譚仔三小)🙈 薯粉夠煙韌 👍👍👍 難怪咁多人推薦 真係唔錯✨孜然羊肉 (配6 塊麼麼皮)$98 孜然味好香 羊味都好出 撈埋洋蔥同麼麼一齊食好好食😋😋😋 推薦🍹凍檸茶$18正常 夠甜 🧃梳打水 $15總括呢間野我覺得真係好味😆😆😋😋 同埋都幾抵 我見佢星期六都仲有午市套餐 都係5,60蚊 有埋飯有埋野飲 但我地就算唔係叫午市套餐我覺得都唔貴 一黎嘅時候等左陣先有人招呼有啲奇怪 但之後落單個呀姐幾nice 幾好人 問佢食咩辣好吹左幾句假日晏晝去食都冇乜人 唔洗book 位 去到有卡位坐又唔會限你食幾耐👍味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔午餐人均~$160✅再幫襯
✨金湯酸菜魚 (中辣)$188
✨孜然羊肉 (配6 塊麼麼皮)$98