2021-04-10 425 浏览
今日到黃埔花園工作,中午時份搵地方食飯,壽司勁多人,漢堡包路程遠,路過見到有條小人龍在排,望下餐牌,咦,好吸引喎,望真啲,原來就係朗豪坊對面果間牛丼飯,即刻排個隊食個飯先。可能疫情關,位置雖然少咗,但大家都唔需要等太耐。睇餐牌都睇咗一陣子,呢個想試,果個想食,選擇困難症即場發作。好彩佢都有啲suggestion,而且仲有份量選擇,小食定大胃都唔係問題。揀呀揀呀,終於點咗「溫泉蛋牛丼炸雞套餐」-M size。一碗牛肉飯,一隻溫泉蛋,三件炸雞,仲有飲品。點餐5分鐘左右,就上枱,但仍然充滿熱度,讚!牛肉份量十足,嫩滑多汁,好食過都係賣牛肉飯果間。炸雞份量剛好,肉質嫩滑,味道十足。特製冰紅茶意外的好飲。第一次接觸,感覺良好,希望有機會試其他。

可能疫情關,位置雖然少咗,但大家都唔需要等太耐。

第一次接觸,感覺良好,希望有機會試其他。

溫泉蛋牛丼炸雞套餐-M  size
2021-04-09