2019-05-30
昨晚同舊同事相約在灣仔吃晚飯, 為了方便就腳就揀了大有廣場對面的日本餐廳"家賀屋",店舖內環境不錯, 食客不算多, 傾偈飯聚一流我們點了吉列廣島蠔, 明太子雞翼, 雞軟骨餃子, 昨晚同舊同事相約在灣仔吃晚飯, 為了方便就腳就揀了大有廣場對面的日本餐廳"家賀屋",店舖內環境不錯, 食客不算多, 傾偈飯聚一流我們點了吉列廣島蠔, 明太子雞翼, 雞軟骨餃子, 特選海鮮丼定食, 西京比目魚定食。吉列蠔炸得好香口明太子雞翼, 釀咗好多明太子, 每一啖都好豐富, 明太子同雞翼真的好夾, 推介雞軟骨餃子, 餡料包括少量菜絲, 切碎了的雞軟骨, 西京比目魚定食。特選海鮮丼定食, 好多魚生, 包括我最喜愛的赤貝, 吞拿魚, 全部刺身都好出色, 好鮮甜西京比目魚定食, 同事極讚比目魚好好食, 好香整體這頓飯吃得非常愉快, 店員照顧周到, 頻頻加茶, 而且還有介紹特選海鮮丼的各種魚生,值得再幫襯
店舖內環境不錯, 食客不算多, 傾偈飯聚一流
店舖內環境不錯, 食客不算多, 傾偈飯聚一流
吉列蠔炸得好香口
西京比目魚定食, 同事極讚比目魚好好食, 好香
值得再幫襯