2021-06-26 178 浏览
Cobber 系厂(商?)厦入面,无门面纯靠食物质素维持高人气。.煎蛋三文鱼牛油果多士+蕃茄通粉+skim milk latte 💲88+21⭐️ 3/5正常发挥,无期望无惊喜无失望。.辣蕃茄忌廉大虾意粉 💲88⭐️ 4/5叫既时候都系0期望纯粹揾淀粉质填肚等甜品上场,但黎到好有惊喜。大虾爽口份量唔少,意粉汁酸酸辣辣够creamy,够开胃令人想食完再食。美中不足意粉份量唔算多(亦可能系觉得好味所以唔够食).咸蛋黄薯条💲68⭐️ 3/5本身无打算叫,但见附近每两台就有一盘既情况下决定勇字挂心口试埋佢。系热既系香既系好食既,但邪恶水平令我食少少就只能放手、放开所有。.榛子朱古力焦糖梳乎厘pancake 💲90⭐️ 4/5是日个人重点系甜品,拣左好耐先决定为左条焦糖香蕉叫呢款。无话惊为天人,但又唔会失望,因为个人喜欢呢款甜品,只要正常水准已经、已经足够。个人嘅number one 都依然系 #thepantry 无误。.🔴减肥永远系一个口号,pancake甜品店任何时间都可以encore。.
⭐️ 3/5
正常发挥,无期望无惊喜无失望。
辣蕃茄忌廉大虾意粉 💲88
榛子朱古力焦糖梳乎厘pancake
Latte
咸蛋黄薯条
榛子朱古力焦糖梳乎厘pancake
  • 榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟
  • 咸蛋黄鸡翼
  • 辣蕃茄酱大虾意粉