2016-06-02 110 浏览
今日同朋友去完奧海城睇完戲之後,大家心郁郁想去食雞煲,之後係附近搵到呢間火鍋店好似唔錯咁,跟住就同左朋友去食。餐廳乾淨同整齊,坐低之後即刻叫左個麻辣雞煲半隻,都係138蚊,份量十分足夠。雞好入味,而且又香,食起上黎都覺得比較嫩滑,相當唔錯。之後叫左優質雪花肥牛肉、日本蠔、海蜆、醬爆芝心丸同大生菜,本人極力推薦雪花肥牛肉同生蠔,雪花牛肉口感嫩滑,好好食。而日本蠔就非常鮮甜,而且蠔十分大隻同新鮮。而芝士丸一咬落去入面既餡就流出黎,都幾唔錯。生菜冇爛同色澤均勻。同朋友食完之後都覺得整體唔錯,份量十足,價錢ok,而且地方乾淨同侍應都好禮貌同服務周到,下次有活動一大班人再去食過,值得再食過。