2017-08-01
好耐之前已經黎過一次,嗰時有一陣home made 果jam嘅熱潮,吹到我呢個港女都去左試下,嗰陣仲要大排長龍🙈唔知而架係熱潮已過定係咁啱簡中星期一下晝,竟然唔使排隊😍😍呢度最吸引我嘅除左係靚景之外就係果jam😋每次都起碼要試2隻味☺️今次order左個all day breakfast 同burger餐All day breakfast set $ 92強烈建議要試下佢自家嘅果醬,有好多種味🤤除左drink menu有果醬之外,多士嗰度都會加,仲有好多隻味☺️如果想試多幾款果醬可以order九宮格多士,上面每格都有唔同味嘅果醬,但可惜今次食到所以無相,但上次試過的確係很不錯😍另外果醬仲可以一樽樽咁買返屋企食🤤Wagyu burger set $ 116Burger 餐最特別嘅係個薯角係超級脆😋鋪頭依舊係好舒服好啱放假輕鬆下嘅心情,但d staff嘅態度無以前咁好,有d扣分😕
唔知而架係熱潮已過定係咁啱簡中星期一下晝,竟然唔使排隊😍😍
All day breakfast set
All day breakfast set $ 92