2018-07-22 451 浏览
荃湾绿杨坊新开既一间粉红色既餐厅,装修非常少女风,餐具系金色好有份量既张枱系冰冻既白色云石,即时感觉处于高级餐厅一样。服务员都好有热诚,一举起手店员会快快步行埋泥问你需要咩。首先讲下呢个墨鱼汁鱿鱼扁意粉,挤上新鲜嘅柠檬汁,煎到好香既爽脆鱿鱼,软硬度岩岩好又惹味既墨鱼汁扁意粉,洒上左似系泰国风味既辣椒,满分再黎烧二十四小时慢煮BB猪肋骨配茅橙酱新鲜无苦味既沙律菜伴碟,清新既茅橙酱,猪肋骨系我有史以来食最好食既一间,切开之后见得到有半吋多既嫩肉同有少许脂肪,同烧烤酱唔会太甜,十分好味,啖啖肉。未食过既人真系要试下。因为我系出面食亲都无咩肉同烧到干身d酱又甜到漏咁样。然后叫左两杯饮品夏日水果红茶,西柚锡兰红茶,味道都几相似,味道一般无咩水果味又无咩西柚味,好似饮红茶咁最后叫咗个辣味薯条配蒜头蛋黄酱,呢个薯条又系不得了,薯条上面有似shake shake薯条既辣粉,皮炸到酥脆,咬开见到里面有满满既薯蓉。配埋佢个蒜头蛋黄酱我又系十分之喜欢期待平日既lunch set menu,有得平多少少就不得了。不过咁样既食物水准,都会吸引我继续光顾
张枱系冰冻既白色云石,即时感觉处于高级餐厅一样。

服务员都好有热诚,一举起手店员会快快步行埋泥问你需要咩。

墨鱼汁鱿鱼扁意粉

再黎烧二十四小时慢煮BB猪肋骨配茅橙酱