2021-12-30 62 浏览
今晚即興同朋友去食晚餐,唔想食飯食面,唯有去鋸鋸鋸。。。。。扒🥩🥩!!聽講依間扒房抵食夾大件,質素不錯,一於試下龍與鳳啦!😜😜由於平日晚上關係,等位時間不算太耐,好快就可以入座🎉🎉雖然唔係等得耐,但全場已爆滿而餐廳佈置好有西式既感覺, 後排主要係設卡位, 而近門口位就4人枱為主。menu上設有多款套餐, 有散叫各種扒類、飯類、意粉同埋小食拼盤。不過套餐一定係最抵食, 自選main+ 牛油餐包、忌廉雞湯/羅宋湯 + 餐飲我地兩個分別叫左兩份set餐,先送上牛油餐包, 而兩款餐湯選擇 - 忌廉雞湯、羅宋湯,d餐包好軟熟同熱🌶️🌶️, 再夾埋牛油,一流呀👍👍嘩!!主菜到啦😚😚,熱辣辣鐵板滋滋聲上檯, 可以自選汁醬 (黑椒汁/燒汁),仕應將汁醬淋上鐵板扒時, 濃濃既香味充斥在👃👃,未食已經加分,哈原本朋友想叫T骨餐,不過太好銷量,賣曬lu😭唯有試下帶子牛柳套餐,塊牛柳好大件,仲有兩粒新鮮帶子點綴令成個餐提升了層次,order 左5成熟,好淋身,肉質好鮮味,一d都唔痴牙,正👍👍另外,order左美式什扒餐,各款既扒都好好味,一d都唔韌,食一啖就停不了口😚😚怕唔夠飽,我地點多左個小食拼盤,估佢唔到wo

我地兩個分別叫左兩份set餐,

怕唔夠飽,我地點多左個小食拼盤,估佢唔到woo.. 好脆口同好新鮮

2021-12-28