2021-12-17
今日book左5:30p. m個批入去食,所謂早食早消化我地兩個係第一枱客,waiter帶左我地坐最入個位置,依個位正呀👍好有私人空間,無人打擾到我地慢慢享受美食Waiter 帶左我地入去坐,第一件事就問我地食過類似自助串燒未,我地兩個都話未。。waiter佢好細心解釋反個串燒爐如何操作,大概幾時可以加調味料👍👍仲俾左張guidelines 我地參考咩食物需要燒幾耐絕對啱曬唔識熟野既人佢既menu分左9個種類,唔好睇唔係好多野,但絕對好夠食😋😋之後就會自動上左一盤不同類型既肉俾我地開始燒啦!!完全雙手可以放開🤲🤲,等個爐慢慢轉動,差不多熟,可以加秘製醬汁落去👍個汁有d類似平時bbq既蜜糖感,可令食物提升更高層次🍡🍡 而佢d串燒好新鮮,我地食完都不停 encore既有雞軟骨,牛肉,五花腩,佢d肉就真係好新鮮,就算我地不小心燒得太耐,都唔會硬😘整熟後,可以隨意加6款調味料,分別有海鹽,🌶️粉, 孜然粉,味椒鹽,韓式梨汁醬同埋泰式魚露(入面有蒜蓉,🌶️,香茅)。。我主力都係加我的最愛孜然粉,味椒鹽同埋泰式魚露,因為真係可以將d肉類蔬菜類提升到頂點水平飲品方面,餐廳都提供左不同類型可供選擇!!只要
飲品方面,餐廳都提供左不同類型可供選擇!!只要你飲得曬,絕對可以樣樣試當然不能浪費啦😂
最後,last order 時每人有一杯 Haagen Dazs雪糕🍦🍦好滿足呀!!劃上一個完美既句號😍😍
整體黎講,依間絕對係抵食,價錢唔貴,有120分鐘可以任食,又近油麻地地鐵站👍好啱情侶一起燒燒燒🍻🍻