2021-10-29 45 浏览
最近發現呢間尖沙咀嘅酒吧氣氛同食物都幾高質,好岩同朋友放假黎聚一聚~🥂 周末/假期限定嘅brunch set包埋飲品,仲可以加錢free-flow任飲red/ white wine/ 指定啤酒/ 調酒!🥳🐟 經典美式炸魚薯條加入啤酒嚟做炸漿,炸出嚟嘅炸魚好香脆、炸粉唔會太厚,入面嘅魚肉超級嫩滑!🤩🐖 慢煮豬小腿.芝士玉米蓉豬腿大大隻、慢煮方式令豬肉保持鮮嫩多汁嘅肉質~ 我哋連豬皮都食落,真係好邪惡!🤤🍝 蕃茄肉丸意粉肉醬意粉係正常水準~ 值得一讚嘅係肉丸超大粒,入面好似食到有少少洋蔥絲,食落更香口~👍🏼🧀 芝士菠菜奄列奄列好大份,我哋三個人食就岩岩好~ 溶咗嘅芝士+菠菜+滑蛋呢個組合永遠都係咁正!諗番起又流口水喇... 🤤🫐 雜莓楓糖法式吐司最後當然要食個甜品收尾~🥰 French toast外脆內軟,配上楓糖同新鮮嘅雜莓,食晒成去都唔覺油膩~

🐟 經典美式炸魚薯條

🐖 慢煮豬小腿.芝士玉米蓉