2022-10-01 29 浏览
呢間位於大角咀嘅西班牙🇪🇸餐廳🏮環境好舒服,餐廳樓底高,食物高質👍🏻值得encore黑松露蘑菇薄餅🍕🍄呢個薄餅超特別!!餅底係有啲酥皮/脆片底,咬落去勁香脆但唔油,食落好香口,加埋足料黑松露蘑菇同芝士,配搭一流😎黑松露蘑菇露荀意粉🍝個sauce好濃黑松露味但唔會好heavy, 啲蘑菇同露荀好足料,值得一提,呢個意粉食落有別於一般意粉,係有啲麵粉香味,我諗係手工意粉👍🏻蒜蓉煮蜆🧄好香蒜蓉味,加埋炸蒜煮蜆但唔會蓋過蜆肉嘅鮮味,蜆肉每粒都好肥美💓.📌 RuRu Tapas Restaurant (#大角咀)#大角咀美食 杉樹街11號德安樓地下1號舖-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #相機食先 #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #米線 #홍콩맛집 #香港西班牙餐廳

黑松露蘑菇薄餅🍕🍄

黑松露蘑菇露荀意粉🍝