2021-04-17 43 浏览
身邊幾個朋友都係好鍾意食日本嘢,所以成日都約埋去唔同嘅日本餐廳試吓!呢一間係其中一個朋友極力推薦,所以專誠去試吓😌餐廳己有風格同埋特色,最緊要係好乾淨!!最怕去到餐廳啲餐廳污糟邋遢!同埋成個感覺好光猛,加上有好多日式嘅擺設同埋好靚嘅壁畫!感覺好舒服👍🏻👍🏻叫咗一個刺身7點盛!刺身極度新鮮,而且好有光澤,吞拿魚口感極佳,入口即溶,而且魚嘅香味依然揮之不去!食完一啖完全唔想擺其他嘢入口🤣🤣🤣另外,蟹甲殼!又係另一個推介之選,蟹肉同埋蟹膏溝埋一齊,仲有鵪鶉蛋同埋蟹子!成件事夾到不得了,仲要好香!燒完之後成個蟹蓋都充滿着蟹嘅香味!🤤其他天婦羅,同埋壽司都好出色,不過已經冇機會俾我影相啦😂😂太好食嘅關係冇得相機食先!下次要再食過!!

👍🏻👍🏻

2021-04-12