2023-04-23 14 浏览
⭐️今日同好姊妹嚟西灣河飲茶飲晏咗,經過呢間小店有人排隊,買咗兩個餸返屋企😂一問之下,原來小店只開業3星期,真夠運🤘🏻======= ======= ======= =======🔥惹味孜然粉手撕雞💰$60雞肉非常幼細鮮味、配上香噴噴孜然粉,再感受到少少雞油香但唔覺得油膩,好味到唔停得口👍👍🔥古法蟲草花水晶雞💰$88蟲草花營養價值很高,配以雞味香濃又加上啖啖肉,清香撲鼻嘅蟲草味,實在好有驚喜👍👍其實老板用錫紙包裝,完完全全保留雞嘅原汁原味,不得不讚細心🫶🏻======= ======= ======= =======⭐️屋企兩位少爺以為呢兩個係由我親手做😂食得津津有味,亞仔話「今日啲餸特別唔同味,媽咪好叻叻」唔知好嬲定好笑嘞😅咁以後可以慳水慳力,再去幫趁「呂錦記」試埋其他味道🤣整體來說,「呂錦記」性價比高,必定會回頭的一間手撕雞外賣店。

🔥惹味孜然粉手撕雞💰$60

🔥古法蟲草花水晶雞💰$88