2017-04-09
[🍁唐宮小聚🍁] .••好味指數: 😋😋😋😋😋• •(👏🏻👏🏻滿分)松鼠🐿今次要介紹既哩一間中菜餐廳真係老少咸宜👍🏻 而且每一樣野都好精緻好好食😋.今次松鼠同朋友叫左7樣野食,因為每一樣份量都唔多所以可以試多幾樣😂特別想講既係醉雞同醉蟹,本來唔記得點左醉雞所以先會點醉蟹😅但其實非常之有驚喜🎉因為係用兩種唔同嘅酒🍶醉蟹呢就偏甜而醉雞呢就偏鹹一d‼️1)金菇翠苗.2)點來聚聚.3)黑金流沙.4)酒呈醉雞(例牌).5)陳釀醉蟹.6)白玉黃鴿(每人送一隻).7)松露鮑飯. .松鼠🐿特別推介:白玉黃鴿(乳鴿)😋外皮非常之香口但又唔帶油膩感,雖然乳鴿好細隻但係肉都非常之多👍🏻如果下次你佢冇得再送嘅話我都會點黎食嘅🐣第二樣要介紹既係點來聚聚(墨魚汁餃,芋蓉流沙,檸檬蝦餃,蜂巢蛋糕,賽螃蟹餃)每一件點心都非常之有特色,其中最欣賞嘅係墨魚汁餃因為裏面有黑松露食落特別野味👍🏻🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
••好味指數: 😋😋😋😋😋• •(👏🏻👏🏻滿分)
1)金菇翠苗.
2)點來聚聚.
3)黑金流沙.
4)酒呈醉雞(例牌).
5)陳釀醉蟹.
6)白玉黃鴿(每人送一隻).
7)松露鮑飯. .
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁