2017-01-14 1291 浏览
同朋友黎食饭,,揾揾下见到呢间野食评好似相当不错,于是就bk左位试下。 友人点左个set餐:主菜白酒花甲扁意粉 :同行友人喜欢清淡,所以呢道菜相当符合佢口味,据佢意见:花甲新鲜清甜,同蒜既味道几夹,份量足,花甲数量多得黎大只。赞汤:菜汤:材料睇落比较少但味道刚刚好,漏左影相。。。甜品:一个字,靓,味道吾(溜)特浓朱古力呢杯野同行友人挺喜欢的,吾系甜到溜果只朱古力,有d苦苦地既味,饮得出系真系可可粉冲出黎既。我自己就单点左碗南瓜汤 ,清甜,比起出面的餐厅的南瓜汤更胜一筹。另外点左个黑松露磨菇意大利饭,黑松露味道浓郁,大大粒意大利饭,赞!喜欢黑松露的朋友可以试试哦。饮品我选左水果菜茶,味道清淡,阵阵水果味,不错呢!甜品点左朱古力芭非,甜甜朱古力雪糕配上酸酸蓝莓汁,加上可可脆片,赞^^价钱合理,大众化,环境好,服务态度赞,食物质素赞,下次会再来的。

友人点左个set餐:

主菜白酒花甲扁意粉 :

汤:菜汤:
材料睇落比较少但味道刚刚好,漏左影相。。。

甜品
一个字,靓,味道吾(溜)

特浓朱古力

饮品我选左水果菜茶,味道清淡,阵阵水果味,不错呢!