2011-02-18
點了的食物:芒果lassi(乳酪)------好味,當然其實呢樣野飲本身好味,呢度整得冇話特別好唔好味,因為度度飲都好似差唔多味羊tikka(件)------好味,呢個烤羊肉,唔係好酥,而家烤完仲保留左佢既肉汁,一點都唔乾。好有味,唔辣。菠菜魚------本身想叫fish tikka, 但佢話冇晒,叫我地試下咖喱魚,我問佢咁d 汁係咪同咖喱雞會一樣,佢話係,所以suggest 我地點菠菜魚塊,好味道喎,唔覺得油,食落好似唔知乜蓉咁,唔覺似菠菜,總之好值得試。咖喱雞-------好味,唔辣的,要黎餸naan bread 真係一流!一碟大約有五舊雞塊左右啦。naan bread-------點了蒜蓉味及淨味,兩樣都一樣咁好食。淨味飽其實送架喱應該反而係最好!仲唔貴添!一客都係12 蚊!有三塊喇!地方逼左些,想慢慢坐或傾計,呢個地方唔多0岩。
點了的食物:

地方逼左些,想慢慢坐或傾計,呢個地方唔多0岩。