(非会员)
2009-12-17 11 浏览
閒來無事都會同朋友上樓上cafe坐坐`今次朋友介紹我們這間cafe`咁我地一上到去`一開lift門`就有位姐姐仔好態度咁招呼我地`我地就坐左一個靠窗邊的位置啦` 果陣就2點到啦`佢地有lunch set 好$ 4X-- 5X `有埋一杯地道野飲啦,姐系d 奶茶果d`首先講下佢d野食啦 :我就叫左一個白汁吞拿魚意粉 `味道唔錯`白汁好香啦`而且有好多吞拿魚xdd`而且份量都幾多下`食到我好飽`仲食剩左小小`跟住就飲品方面啦 :我叫左個 清秀xx 既花茶`個樓面姐姐同我講入面有d 玫瑰同 ( xxx ) 有4樣野加埋好似`樓面姐姐話個味道就淡淡地`而且仲好清香`我就叫左一個啦`出到黎`佢原來下面有野一路興住佢`好體貼xdd`而且味道都唔錯`蜜糖系自己加`呢樣真系好好`唔怕太甜又唔怕唔夠味wo` 真系好好`跟住就服務態度啦 :樓面姐姐好好人啦`而且同我地講笑`又同我地吹水`態度真系好nice ` 而且佢地有d特飲我地唔知有咩成份`問佢`佢都好好咁答我地`仲介紹好多野飲比我地啦`原來個樓面姐姐都系水吧`佢整既野飲味道不錯xdd`下次希望可以再見到佢啦^^跟住就系個場啦 :入到去`白色的主題`
閒來無事都會同朋友上樓上cafe坐坐`

原來個樓面姐姐都系水吧`佢整既野飲味道不錯xdd`
下次希望可以再見到佢啦^^

跟住就系個場啦 :
入到去`白色的主題`黃色的燈光`
有家的感覺` 比起其他的cafe `呢度更多左一份溫暖既感覺`
而且好整齊 `是一個聊天聚會的好地方 ^^

而且佢地d野食全部都即叫即煮` 而且好好味xdd`
lunch 都好平`幾抵食啦 .` 唔錯 good !