2007-08-09
之前同男朋友同2個朋友入去食飯慶祝揀呢度o既原因係聽講環境唔錯又有煙花睇.果然, 都無令我地失望環境:呢間好似係o個度最大o既一間, 望到海, disney煙花同隔離有個沙灘有分室內(有冷氣)同室外(露天), 由於近o的睇煙花, 揀o左室外,環境好舒服, 不過如果唔係為o左睇煙花,建設坐室內無咁熱服務:由訂位到成個用餐過程都好滿意, 佢地都好helpful同nice食物:我地四個人, 叫o左:1. 招牌ribs: 幾正, 不過太大個, 我諗叫個細都夠四人食(如果想試多o的野o既話)2. 一個pizza: 唔記記咩名, 但都唔錯, 份量岩岩好夠4人, 略嫌個底唔夠脆3. 一碟龍蝦仔: 有幾隻龍蝦, 加3色椒等配菜, 呢個我就覺得麻麻地, 唔夠味, 但都叫新鮮o既4. 一個肉醬意: 呢個唔錯, 肉醬同麵份量岩岩好, 又夠味, 茄味岩岩好唔會太酸.5. 幾杯特飲, 有fresh juice, 有mike shake, 都唔錯, 好似hk$40度一杯埋單total hk$800overall o黎講, 我覺得如果想搵個坐得舒服, 好情調o既餐廳, 野食又ok o既, 呢度值得一試
揀呢度o既原因係聽講環境唔錯又有煙花睇.
果然, 都無令我地失望
環境:
服務:
食物:
我地四個人, 叫o左:
埋單total hk$800