2022-05-21
呢間餐廳性價比好高,而且款式好多樣化,意粉🍝 ,pizza🍕,拉麵🍜,鐵板飯都有!我自己最中意佢既手工意粉,口感味道冇得嘆🥰夜晚黎到,坐得都幾舒服,而且當晚個staff好nice! 蟹棒蕃茄忌廉手工意粉🦀️ ($72)加煙肉 (+$10) | 加日式本菇 (+$12)有個蟹蓋仔係上面,打卡一流📸 本身意粉有啲蟹柳絲,想豐富啲就再加咗煙肉同本菇。所有意粉都可以on top再加toppings,呢個方式都幾好👍🏼 手工意粉係食到小麥香,同有小小咬口😋,比起平時食既意粉真係唔同,所以真係好中意手工意粉!個汁蕃茄同忌廉融合得好好,唔會乾,食每啖都有汁裹住既意粉🥰菠菜三文魚忌廉手工意粉 ($78)加煙肉 (+$10) | 加日式本菇 (+$12)呢個一樣加咗煙肉同本菇,呢兩樣簡直百搭😙 三文魚份量都唔少,仲要係幾滑果隻。忌廉汁一樣夠,而且夾埋菠菜好好食,整體比較奶香。炸魷魚圈🦑 ($64)魷魚圈份量唔少而且係每個都好大個,即叫即炸,一上枱熱辣辣🔥仲要炸粉唔厚,魷魚圈都好彈牙!檸檬薄荷氣泡飲🍋 ($38) | 抺茶紅豆🫘鮮奶 ($42)兩杯我中意檸檬薄荷多啲,夠晒fresh,同埋冇加糖而係加蜜糖,感
蟹棒蕃茄忌廉手工意粉🦀️ ($72)
加煙肉 (+$10) | 加日式本菇 (+$12)
菠菜三文魚忌廉手工意粉 ($78)
加煙肉 (+$10) | 加日式本菇 (+$12)
炸魷魚圈🦑 ($64)
兩杯我中意檸檬薄荷多啲,夠晒fresh,同埋冇加糖而係加蜜糖,感覺解膩又健康。抹茶🍵紅豆鮮奶會甜啲,不過抹茶味都幾出,一樣都唔錯。