2025-08-16 0 浏览
對上一次幫襯已經係兩年前嘅事,今次同樣經網上訂位,原先係訂咗A日子嘅下晝時段,但因臨時有事 打電話要求改為B日子嘅上午時段,店員蔡小姐態度有禮而高效地協助安排更改用餐時間,值得讚揚用餐當日場內店員服務表現正常,由於客人數量不多,店員回應客人要求的反應時間合理。用餐環境舒適食物方面,較預期及當年印象退步了。當年未有影相及寫食評習慣,但我同太太都隱約記得有部分款式 選擇已被消失。蒸製點心屬酒樓應有水準,炸物方面推介蝦多士&芝士海鮮春卷(⚠️內含青椒),XO醬蘿蔔糕冇XO醬、炸椒鹽豆腐粒炸唔夠身、 煎包子係僅僅將個面上色,不合格湯羹方面推介雪耳羹,原因係廚師例湯淡而無味,猶如滾水一樣人均消費$251而言,位於尖沙咀區享用中式茶聚, 知道要求不能太多,但若果店家可以改善食品質素,相信會更快、更多人到來用餐。

湯羹方面推介雪耳羹,原因係廚師例湯淡而無味,猶如滾水一樣

$251 (早餐)