餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

2019-03-19 57 浏览
之前黎過打過一次邊爐,2百幾蚊,中規中矩,料唔算特別靚,但都算對得住個價錢,但就又送魚蛋又送糖水咁,覺得幾窩心, 而且d 伙計服務都唔錯,地方算乾淨今日就自己一個黎哩度試下午餐,之前都有經過過諗住去試下,但見佢午餐餐牌d 價錢都唔平,野飲又要另外加錢,所以今次真係的起心肝先上到去晏晝唔同夜晚,晏晝哩度比較靜,得幾枱客,主要都係掌櫃一腳踢今日想食肉餅,叫左個花膠蟹膏肉餅飯$58個飯好快到, 整體黎講成個飯都唔夠熱,個肉餅花膠熱過個白飯少少,但溫度真係唔合格白飯粒粒分明,有d 鮑汁撈飯,但唔算大份,我食完都唔覺飽肉餅唔算好實,都有肉汁既,蟹膏都有味,但要食得中嗰啖有蟹膏先有蟹味,蟹膏多數集中喺肉餅中間花膠都好大片放喺個面度其實論料黎講我唔知佢成本係咪好高所以賣成$58, 不過但求飽肚同好味既話佢又唔算係囉,算叫做貴價茶餐廳,而且碟飯一上枱食第一啖都唔夠熱已經算失敗

晏晝唔同夜晚,晏晝哩度比較靜,得幾枱客,主要都係掌櫃一腳踢

今日想食肉餅,叫左個花膠蟹膏肉餅飯$58

白飯粒粒分明,有d 鮑汁撈飯,但唔算大份,我食完都唔覺飽
花膠都好大片放喺個面度