我平時都常常去深水埗及佐敦分店,但今日去開銅鑼灣,就試吓銅鑼灣分店.今晚約晚上九點入去,裡面坐位都有六七成客坐咗,自己搵位,因冇人招呼,order完冇耐,嘢食就嚟咗,之後有個金色長髮既服務員過嚟,問我係唔係兩個人(其實佢態度好差),我話係,因我有一大袋野放咗係旁邊既位,咁我攞番既時候,就問番個金色長髮既服務員,你有冇圓櫈俾番我擺番個袋,佢搵都唔搵即刻話冇呀,(仲要好差態度),其實我都見到有圓櫈,但佢冇諗住去搵,之後,我話咁而家抱住點食,佢好"吋"咁話你放係地下,(如果我要放係地下,我洗乜問你),隔離枱order咗楊枝甘露,當送到嚟,佢地見同照片有分別就問吓,請問呢個係乜嚟,個金色長髮既服務員就答楊枝甘露囉.我覺得經過呢次之後,我以後都唔會再去銅鑼灣分店,我嚟食野都要俾錢,仲要受氣,個金色長髮既服務員態度非常差,根本就係趕客.

2010-02-21