見到咁多好評,就上去試吓,講到有三十幾樣野食咁好吸引,因為新裝修幾好坐,第一次試,就試個最平嘅A餐$349+10%,首先黎左隻燒肉船,有牛,豬同鷄,蝦同帶子,菜果啲,之後有幾款牛係任食嘅,燒嘅時候,唔知邊款打邊款牛,一食,嘩,好似刷子膠,唔係講笑,好韌🥶,無論你燒全熟或七成熟,都係韌,全部一樣,冇乜牛味,問個侍應,佢問我地係咪叫最平個餐,佢話呢個餐啲牛係咁啦,咁不如唔好叫A 餐,叫韌餐吖😒,佢講完即閃,之後真係冇諗過另一個女侍應好有禮咁跟進,廚師亦有問下乜事,雖然任食,之後都冇再order 牛,另外有熟食炸物,反而佢啲熟食幾好味,有炸蠔,蝦,可樂餅同一碗韓式麵,甜品好多款日式雪糕,都幾好味,但我入黎,其實係想食燒肉😓