2017-07-25 3360 浏览
雖然只係$248一位,但waiter 們的服務態度同聰明程度簡直離譜🙈首先係訂座時個女仔話full booking, 點知walk in 又有位bor🤷🏼‍♀️ 入去之前我都已經feel 到唔對路,見到食物枱上得普普通通的食物....毫無水份的salad菜、乾到無油份的salami & ham、普通到不行的忌廉粟米湯、窩夫機壞左、雪糕機壞左、恐怖的軟糖當做甜品。。。有無發現我無提過白桃item? 哈!係要用對眼好認真望先發現到有一、兩粒白桃放左係D 菜上面🤦🏻‍♀️救命!叫餐飲時候,我問有無Earl Grey Tea, 佢唔明,問佢有無西式茶,佢話有菊花茶,咁我咪話要Earl Grey,點知俾左杯Camille Tea我🤦🏻‍♀️ OK! 算了!唔會再黎!

2017-07-23